SCHELL

SCHELL Изображение

Водата, горите и недокоснатата природа не са единственото нещо, което Зауерланд може да предложи. Компанията SCHELL, производител на едни от най-висококачествените фитинги за строителна техника. Това, което монтьорите, търговците, проектантите, архитектите, а също и строителите оценяват в нашия семеен бизнес е: безкомпромисно качество, иновативни продукти и стремеж към перфектни и устойчиви решения.

Ценностите, които изповядва основателя на компанията Хуберт Шел през 1932 г., и с които неговият син, Гюнтер Шел, продължава и създава една успешна международна компания. Непрекъснатостта и надеждността са от голямо значение за нас, а това се доказва от факта, че компанията все още е семейна собственост, вече в трето поколение.

Ако изберете SCHELL, вие избирате качествени продукти „Произведено в Германия“. И те възникват тук от един източник. От първоначалната идея до крайния продукт. Технически иновативен, творчески взискателен и произведен от 450 мотивирани членове на персонала в нашите две изключително модерни творби в Олпе.

Как се възползвате? Много просто: перфектни решения за всички аспекти на интелигентната технология за монтаж. 

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

SCHELL

Водата, горите и недокоснатата природа не са единственото нещо, което Зауерланд може да предложи. Компанията SCHELL, производител на едни от най-висококачествените фитинги за строителна техника. Това, което монтьорите, търговците, проектантите, архитектите, а също и строителите оценяват в нашия семеен бизнес е: безкомпромисно качество, иновативни продукти и стремеж към перфектни и устойчиви решения. Ценностите, които изповядва основателя на компанията Хуберт Шел през 1932 г., и с които неговият син, Гюнтер Шел, продължава и създава една успешна международна компания. Непрекъснатостта и надеждността са от голямо значение за нас, а това се доказва от факта, че компанията все още е семейна собственост, вече в трето поколение. Ако изберете SCHELL, вие избирате качествени продукти „Произведено в Германия“. И те възникват тук от един източник. От първоначалната идея до крайния продукт. Технически иновативен, творчески взискателен и произведен от 450 мотивирани членове на персонала в нашите две изключително модерни творби в Олпе. Как се възползвате? Много просто: перфектни решения за всички аспекти на интелигентната технология за монтаж. 
Сравнение на продукти