Блог

"Юроком 2000"ООД доставчик на знаков обект в столицата 11.03.2022 09:12:32

"Юроком 2000"ООД доставчик на знаков обект в столицата

"Юроком 2000"ООД е един от доставчиците на материали на първият небостъргач в България!

Обектът е Sky Fort най-високата сграда от комплекса Sofia Capital City и първата сграда - небостъргач в България.

Първият истински български небостъргач предста­влява офисна кула с общо 49 надземни нива, 3 подземни етажа и височина от 202м.

Sky Fort ще предлага комфортни офисни пространства с неповторима гледка към София, Витоша и околностите.

На върха на сграда е предвиден ресторант с площадка за наблюдение.
Архитектурата е динамична и подчертаваща напредъка на технологиите през 21-и век. Формата на сградата символизира отворена арка, посрещаща посетителите на града през неговата юго-източна порта.

В сградата ще бъдат внедрени много технологични иновации: скоростни асансьори, устойчива на земетръс конструция, специално проектирана за обекта енерго-ефективна фасада и други модерни и технологични решения.

Стоителството на сградата стартира през есента на 2016г. и се очаква да бъде завършено през 2022г.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини - BMAG

"Юроком 2000"ООД доставчик на знаков обект в столицата

"Юроком 2000"ООД доставчик на знаков обект в столицата - BMAG

"Юроком 2000"ООД е един от доставчиците на материали на първият небостъргач в България!Обектът е Sky Fort най-високата сграда от комплекса Sofia Capital C "Юроком 2000"ООД е един от доставчиците на материали на първият небостъргач в България!Обектът е Sky Fort най-високата сграда от комплекса Sofia Capital C 2022-03-11T10:09:07+01:00 "Юроком 2000"ООД доставчик на знаков обект в столицата

<p>"Юроком 2000"ООД е един от доставчиците на материали на първият небостъргач в България!</p> <div class="text-alignjustify"><span>Обектът е Sky Fort най-високата сграда от комплекса Sofia Capital City и първата сграда - небостъргач в България.</span></div> <div class="text-alignjustify"><br />Първият истински български небостъргач предста&shy;влява офисна кула с общо 49 надземни нива, 3 подземни етажа и височина от 202м.<br /><br />Sky Fort ще предлага комфортни офисни пространства с неповторима гледка към София, Витоша и околностите.<br /><br />На върха на сграда е предвиден ресторант с площадка за наблюдение.</div> <div class="text-alignjustify"><span>Архитектурата е динамична и подчертаваща напредъка на технологиите през 21-и век. Формата на сградата символизира отворена арка, посрещаща посетителите на града през неговата юго-източна порта.</span><br /><br /><span>В сградата ще бъдат внедрени много технологични иновации: скоростни асансьори, устойчива на земетръс конструция, специално проектирана за обекта енерго-ефективна фасада и други модерни и технологични решения.</span><br /><br /><span>Стоителството на сградата стартира през есента на 2016г. и се очаква да бъде завършено през 2022г.</span></div>

Сравнение на продукти