Блог

"Юроком 2000"ООД с присъствие в интерактивния форум „Лидерите, които строят“ 26.09.2022 12:08:09

"Юроком 2000"ООД с присъствие в интерактивния форум „Лидерите, които строят“

На 28 и 29 септември т.г. ще се проведе един от най-внушителните по мащаб форуми в областта на строителството и архитектурата у нас – „Лидерите, които строят“. „Събитието не е изложение, а интерактивен форум, в който всички участници и гости могат да вземат активно участие. Негов дом ще бъде Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ)“.

Проектът Лидерите, които строят стартира през 2015г., като серия от събития, които срещат водещи имена в строителния бизнес със студенти и ученици, на които им предстои да търсят своята реализация в сферата на архитектурата и строителството. Днес вече се превръща в най-големият двудневен интерактивен форум в архитектурата и строителството, който ще събере над 50 компании и патньори.

Лидерите, които строят няма да бъде просто събитие. Форумът ще ви срещне с активности, нови знания, идеи и вдъхновение, концепции, опит, енергия, бизнес, практики, иновации, технологии, решения. Стани част промяната на една индустрия!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини - BMAG

"Юроком 2000"ООД с присъствие в интерактивния форум „Лидерите, които строят“

Юроком 2000 с присъствие в интерактивния форум „Лидерите, които строят“

На 28 и 29 септември т.г. ще се проведе един от най-внушителните по мащаб форуми в областта на строителството и архитектурата у нас – „Лидерите, които стро На 28 и 29 септември т.г. ще се проведе един от най-внушителните по мащаб форуми в областта на строителството и архитектурата у нас – „Лидерите, които стро 2022-11-11T14:30:08+01:00 "Юроком 2000"ООД с присъствие в интерактивния форум „Лидерите, които строят“

<p class="text-alignjustify"><em>На 28 и 29 септември т.г. ще се проведе един от най-внушителните по мащаб форуми в областта на строителството и архитектурата у нас &ndash; &bdquo;Лидерите, които строят&ldquo;. &bdquo;Събитието не е изложение, а интерактивен форум, в който всички участници и гости могат да вземат активно участие. Негов дом ще бъде Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ)&ldquo;.</em></p> <p class="text-alignjustify">Проектът Лидерите, които строят стартира през 2015г., като серия от събития, които срещат водещи имена в строителния бизнес със студенти и ученици, на които им предстои да търсят своята реализация в сферата на архитектурата и строителството. Днес вече се превръща в най-големият двудневен интерактивен форум в архитектурата и строителството, който ще събере над 50 компании и патньори.</p> <p class="text-alignjustify">Лидерите, които строят няма да бъде просто събитие. Форумът ще ви срещне с активности, нови знания, идеи и вдъхновение, концепции, опит, енергия, бизнес, практики, иновации, технологии, решения. Стани част промяната на една индустрия!</p> <p class="text-alignjustify"><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/iFWjthsd0yA" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p>

Сравнение на продукти