ROTHENBERGER

ROTHENBERGER Изображение

РОТЕНБЕРГЕР е основана на 24 май 1949 г. от инженер Едуин Ротенбергер в германския град Франкфурт. Свързването на тръбите е основен фокус на бизнес дейността, което се харесва на клиентите и довежда до експоненциален растеж на компанията.

На Международния панаир за санитарни и отоплителни технологии (ISH) от 1967 г. РОТЕНБЕРГЕР представя известната R-система, която допринася значително за успеха на компанията. R-системата се състои от инструменти за разширяване, извличане и огъване на тръби. Революционно оборудване, което позволява на инсталаторите да свързват тръби без фитинги и облекчава необходимостта от муфи, T-части/тройници/ и колена.

Голямото търсене на продукти на РОТЕНБЕРГЕР скоро води до преместване и разширяване. През 1974 г. компанията се премества в Келкхайм близо до Франкфурт, а второто поколение на семейство Ротенбергер поема управлението. В развитието на компанията е направена сериозна инвестиция и през 1985 г. д-р Хелмут Ротенбергер става изпълнителен директор на ROTHENBERGER AG (към която днес принадлежат всички компании на РОТЕНБЕРГЕР. През 2013 г. д-р Хелмут Ротенбергер се присъединява към Надзорния съвет, а д-р Кристиан Хайне е нает като изпълнителен директор на ROTHENBERGER AG от 2016 г.

Нашият предприемачески дух и подход за мислене за напред ни позволяват да измисляме решения, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти - винаги една крачка пред пазара. Ние вярваме в качеството, старанието, динамиката и уважението и виждаме това като насоки за нашата бизнес дейност.
В съответствие с тази корпоративна философия, ние идентифицирахме 7 основни ценности на РОТЕНБЕРГЕР, върху които основаваме нашите действия.

ЕДИНСТВО КАТО СЕМЕЙСТВО / ДОВЕРИЕ / ОТГОВОРНОСТ / ЕФЕКТИВНОСТ / КАЧЕСТВО / СМЕЛОСТ / ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ ДУХ 

Категории

Производители

Размер
Вид

Вид

Ценови диапазон

ROTHENBERGER

РОТЕНБЕРГЕР е основана на 24 май 1949 г. от инженер Едуин Ротенбергер в германския град Франкфурт. Свързването на тръбите е основен фокус на бизнес дейността, което се харесва на клиентите и довежда до експоненциален растеж на компанията. На Международния панаир за санитарни и отоплителни технологии (ISH) от 1967 г. РОТЕНБЕРГЕР представя известната R-система, която допринася значително за успеха на компанията. R-системата се състои от инструменти за разширяване, извличане и огъване на тръби. Революционно оборудване, което позволява на инсталаторите да свързват тръби без фитинги и облекчава необходимостта от муфи, T-части/тройници/ и колена. Голямото търсене на продукти на РОТЕНБЕРГЕР скоро води до преместване и разширяване. През 1974 г. компанията се премества в Келкхайм близо до Франкфурт, а второто поколение на семейство Ротенбергер поема управлението. В развитието на компанията е направена сериозна инвестиция и през 1985 г. д-р Хелмут Ротенбергер става изпълнителен директор на ROTHENBERGER AG (към която днес принадлежат всички компании на РОТЕНБЕРГЕР. През 2013 г. д-р Хелмут Ротенбергер се присъединява към Надзорния съвет, а д-р Кристиан Хайне е нает като изпълнителен директор на ROTHENBERGER AG от 2016 г. Нашият предприемачески дух и подход за мислене за напред ни позволяват да измисляме решения, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти - винаги една крачка пред пазара. Ние вярваме в качеството, старанието, динамиката и уважението и виждаме това като насоки за нашата бизнес дейност. В съответствие с тази корпоративна философия, ние идентифицирахме 7 основни ценности на РОТЕНБЕРГЕР, върху които основаваме нашите действия. ЕДИНСТВО КАТО СЕМЕЙСТВО / ДОВЕРИЕ / ОТГОВОРНОСТ / ЕФЕКТИВНОСТ / КАЧЕСТВО / СМЕЛОСТ / ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ ДУХ 
Сравнение на продукти