POLAQUA

POLAQUA Изображение

POLAQUA е компания, активна на строителния пазар от 1990 г. Първоначално интересите ни бяха насочени към инвестиции в екологично инженерство, откъдето идва и името ни. Следвайки пазара и неговите нужди, ние разширихме профила на бизнеса, за да включим проекти в областта на инфраструктурата, голямото строителство и енергетиката.

Систематично натрупаният опит ни позволи да участваме във все по-големи и все по-сложни начинания, водещи до амбициозни пътни проекти, включително околовръстни пътища, скоростни пътища и магистрали, както и пречиствателни станции, ВиК мрежи, газопроводи, спортни съоръжения като както и жилищни и офис сгради.

След години на такава разнообразна дейност, ние решихме да се фокусираме основно върху екологичното инженерство и изграждането на инфраструктура; това сега са стълбовете на нашата пазарна дейност, където искаме да продължим да се развиваме и подобряваме.

Благодарение на последователно прилаганата ни стратегия и ползотворна работа за изграждане на силен бранд, ние сме солиден партньор с утвърдени позиции на строителния пазар и стабилно финансово положение, като се нареждаме сред водещите фирми и поемаме комплексни поръчки в цялата страна.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

POLAQUA

POLAQUA е компания, активна на строителния пазар от 1990 г. Първоначално интересите ни бяха насочени към инвестиции в екологично инженерство, откъдето идва и името ни. Следвайки пазара и неговите нужди, ние разширихме профила на бизнеса, за да включим проекти в областта на инфраструктурата, голямото строителство и енергетиката. Систематично натрупаният опит ни позволи да участваме във все по-големи и все по-сложни начинания, водещи до амбициозни пътни проекти, включително околовръстни пътища, скоростни пътища и магистрали, както и пречиствателни станции, ВиК мрежи, газопроводи, спортни съоръжения като както и жилищни и офис сгради. След години на такава разнообразна дейност, ние решихме да се фокусираме основно върху екологичното инженерство и изграждането на инфраструктура; това сега са стълбовете на нашата пазарна дейност, където искаме да продължим да се развиваме и подобряваме. Благодарение на последователно прилаганата ни стратегия и ползотворна работа за изграждане на силен бранд, ние сме солиден партньор с утвърдени позиции на строителния пазар и стабилно финансово положение, като се нареждаме сред водещите фирми и поемаме комплексни поръчки в цялата страна.
Сравнение на продукти