PiB

PiB Изображение

Пайп Индустриал България е първият български завод за трислойни тръби и фитинги от поливинил хлорид /PVC/ за канализация.
Производствената база е оборудвана лидерите в машиностроенето - фирмите weber - Германия, engel - Австрия и plasmec - Италия. Производството на Пайп Индустриал България получи Златен медал за иновации на международния технически панаир – Пловдив, 2007 г.
Заводът е сертифициран по ISO 9001:2008.
Изделията ни се отличават с редица нововъведения от предлаганите досега на пазара български продукти. Нашите PVC тръби имат следните
предимства:
● много добри хидравлични свойства
поради гладкостта на вътрешните стени;
● изключителна здравина и издръжливост;

● ниско тегло, което облекчава
транспорта, манипулирането и
монтажа;
● издръжливост на студ, което ги
прави подходящи за полагане при
температури и под 0 °С;
● диелектричност;
● малък коефициент на топлинна проводимост, което позволява тръбите да се поставят на по-малка дълбочина и така се намаляват разходите по монтажа им;
● лесен монтаж благодарение на прецизните КА и Щек муфи.

Категории

Производители

Размер

Вид

Ценови диапазон

PiB

Пайп Индустриал България е първият български завод за трислойни тръби и фитинги от поливинил хлорид /PVC/ за канализация. Производствената база е оборудвана лидерите в машиностроенето - фирмите weber - Германия, engel - Австрия и plasmec - Италия. Производството на Пайп Индустриал България получи Златен медал за иновации на международния технически панаир – Пловдив, 2007 г. Заводът е сертифициран по ISO 9001:2008. Изделията ни се отличават с редица нововъведения от предлаганите досега на пазара български продукти. Нашите PVC тръби имат следните предимства: ● много добри хидравлични свойства поради гладкостта на вътрешните стени; ● изключителна здравина и издръжливост; ● ниско тегло, което облекчава транспорта, манипулирането и монтажа; ● издръжливост на студ, което ги прави подходящи за полагане при температури и под 0 °С; ● диелектричност; ● малък коефициент на топлинна проводимост, което позволява тръбите да се поставят на по-малка дълбочина и така се намаляват разходите по монтажа им; ● лесен монтаж благодарение на прецизните КА и Щек муфи.
Сравнение на продукти