HERZ

HERZ Изображение

Основана през 1896 година от семейство Гебауер и семейство Лернер във Виена, ХЕРЦ Арматурен бързо се превръща в един от най-важните производители на арматура в обширния пазар на Австро-Унгарската монархия. Дори в тези ранни дни, леярното дело на компания Херц произвежда богато разнообразие от продукти за отопление, газови и водни системи, бани, пумпали за фонтани, кранове за бира и вино, използвайки технологиите на пясъчните форми. Новата политическа ситуация след Първата Световна война, която променя политическата карта на Европа, периодът между двете световни войни, белязан от хиперинфлацията, рецесията и масовата безработица и най-накрая Втората Световна война са особено трудни периоди, на които компанията устоява благодарение на непрекъснато полаганите усилия. В годините на преустройството след 1950 е предприета една от най-важните фази на модернизация на продукцията. Това включва подобряване и опростяване на гамата от продукти, което във втората половина на 50-те години довежда до специализацията в производството на вентили за отоплителни системи. В рамките на няколко години, общо взето фабриката за арматура на Гебауер и Лернер се трансформира в отоплителния специалист за вентили ХЕРЦ, опериращ на международно ниво. Същевременно, продължителното развитие в отоплителното инженерство и повишените изисквания спрямо хидравличните системи в отоплителните инсталации с циркулационни помпи довежда до дизайна и представянето на регулиращи вентили като "Rekord" и впоследствие на HERZ-DR, регулиращ вентил с двойна вкладка.   Повишената енергийна и ценова яснота в началото на 70-те години ускорява по-нататъшното развитие на термостатните вентили:
  - през 1972 година първият термостатен вентил на Herz прославя компанията. Това е основата за по-нататъшното международно разширяване. Едновременно с това технологията на производство налага разширяване и модернизация. Производствената дейност изисква по-големи помещения от тези на ул. Herzgasse. Така че, фабриката се мести в индустриалната зона на Inzersdorf в покрайнините на Виена. Придобивайки завода в Sebersdorf в провинция Styria, компанията се сдобива с второ място за производство, подходящо за по-нататъшно разширение.

Категории

Производители

Размер

Вид

Ценови диапазон

HERZ

Основана през 1896 година от семейство Гебауер и семейство Лернер във Виена, ХЕРЦ Арматурен бързо се превръща в един от най-важните производители на арматура в обширния пазар на Австро-Унгарската монархия. Дори в тези ранни дни, леярното дело на компания Херц произвежда богато разнообразие от продукти за отопление, газови и водни системи, бани, пумпали за фонтани, кранове за бира и вино, използвайки технологиите на пясъчните форми. Новата политическа ситуация след Първата Световна война, която променя политическата карта на Европа, периодът между двете световни войни, белязан от хиперинфлацията, рецесията и масовата безработица и най-накрая Втората Световна война са особено трудни периоди, на които компанията устоява благодарение на непрекъснато полаганите усилия. В годините на преустройството след 1950 е предприета една от най-важните фази на модернизация на продукцията. Това включва подобряване и опростяване на гамата от продукти, което във втората половина на 50-те години довежда до специализацията в производството на вентили за отоплителни системи. В рамките на няколко години, общо взето фабриката за арматура на Гебауер и Лернер се трансформира в отоплителния специалист за вентили ХЕРЦ, опериращ на международно ниво. Същевременно, продължителното развитие в отоплителното инженерство и повишените изисквания спрямо хидравличните системи в отоплителните инсталации с циркулационни помпи довежда до дизайна и представянето на регулиращи вентили като "Rekord" и впоследствие на HERZ-DR, регулиращ вентил с двойна вкладка.   Повишената енергийна и ценова яснота в началото на 70-те години ускорява по-нататъшното развитие на термостатните вентили:   - през 1972 година първият термостатен вентил на Herz прославя компанията. Това е основата за по-нататъшното международно разширяване. Едновременно с това технологията на производство налага разширяване и модернизация. Производствената дейност изисква по-големи помещения от тези на ул. Herzgasse. Така че, фабриката се мести в индустриалната зона на Inzersdorf в покрайнините на Виена. Придобивайки завода в Sebersdorf в провинция Styria, компанията се сдобива с второ място за производство, подходящо за по-нататъшно разширение.
Сравнение на продукти