ЕЛДОМИНВЕСТ

ЕЛДОМИНВЕСТ Изображение

"ЕЛДОМИНВЕСТ" ООД е създадено през 1987 г. За тридесет и четири години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.
Заводът се намира в промишлената зона на град Варна, морската столица на България, втори по темпове на икономическо развитие след столицата София.
Общата площ на трите производствени района на "ЕЛДОМИНВЕСТ" е 50 000 кв. м. като във фирмата работят 540 висококвалифицирани специалисти. Производственият капацитет на фирмата годишно е 600 000 уреда.
Машините и поточните линии на "ЕЛДОМИНВЕСТ" са част от ново и модерно производствено оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания. Всички процеси се контролират стриктно и съгласно сертифицирана по ISO 9001 - ISO 14001 интегрирана система за управление. При производството на крайния продукт се влагат висококачествени материали и комплектовки, сертифицирани съгласно европейските норми. Наред с това, високото качество на продукцията се гарантира и от усилията на инженерно–техническите специалисти от конструктивно-технологичния и дизайнерски отдел на фирмата. Екипът на ЕЛДОМИНВЕСТ е в състояние да разработва инструментална и производствена екипировка, технологично оборудване и продукти съгласно специфични изисквания на клиента.
Проектните и следпроектните изпитания се извършват в собствена фирмена лаборатория. Така срокът от заданието на клиента до реализацията на новия продукт на пазара е 6 месеца и производственият цикъл се затваря.
ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела бойлери:

От 2012г. в портфолиото на компанията започва включването и на отоплителни уреди - подови конвектори и стенни конвектори с механично и електронно управление.

Извън стандартната производствена програма се произвеждат и бойлери за морски съдове - яхти, изработени изцяло от специална неръждаема киселинно устойчива стомана, които според изпитания, проведени от престижното норвежко издание за яхтено оборудване Batmagasinet, се нареждат на първите места в света по надеждност и ефективност.
Всички продукти са маркирани със знак      и са сертифицирани в съответствие с изискванията и на специфичните местни разпоредби. Над 50% от произвежданата от "ЕЛДОМИНВЕСТ" продукция е предназначена за износ в страните от ЕС, Близкия Изток и САЩ. На тези пазари фирмените продукти се радват на добро търсене, заради надеждността, поддържаното високо качество и атрактивен външен вид. Това са основни приоритети, залегнали твърдо в политиката на компанията.
Всяка година "ЕЛДОМИНВЕСТ" представя новите си продукти на най-престижните международни изложения в областта на отоплителната техника, ISH във Франкфурт и MCE в Милано.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

ЕЛДОМИНВЕСТ

"ЕЛДОМИНВЕСТ" ООД е създадено през 1987 г. За тридесет и четири години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната. Заводът се намира в промишлената зона на град Варна, морската столица на България, втори по темпове на икономическо развитие след столицата София. Общата площ на трите производствени района на "ЕЛДОМИНВЕСТ" е 50 000 кв. м. като във фирмата работят 540 висококвалифицирани специалисти. Производственият капацитет на фирмата годишно е 600 000 уреда. Машините и поточните линии на "ЕЛДОМИНВЕСТ" са част от ново и модерно производствено оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания. Всички процеси се контролират стриктно и съгласно сертифицирана по ISO 9001 - ISO 14001 интегрирана система за управление. При производството на крайния продукт се влагат висококачествени материали и комплектовки, сертифицирани съгласно европейските норми. Наред с това, високото качество на продукцията се гарантира и от усилията на инженерно–техническите специалисти от конструктивно-технологичния и дизайнерски отдел на фирмата. Екипът на ЕЛДОМИНВЕСТ е в състояние да разработва инструментална и производствена екипировка, технологично оборудване и продукти съгласно специфични изисквания на клиента. Проектните и следпроектните изпитания се извършват в собствена фирмена лаборатория. Така срокът от заданието на клиента до реализацията на новия продукт на пазара е 6 месеца и производственият цикъл се затваря. ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела бойлери: От 2012г. в портфолиото на компанията започва включването и на отоплителни уреди -   подови конвектори   и   стенни конвектори   с механично и електронно управление. Извън стандартната производствена програма се произвеждат и бойлери за морски съдове - яхти, изработени изцяло от специална неръждаема киселинно устойчива стомана, които според изпитания, проведени от престижното норвежко издание за яхтено оборудване Batmagasinet, се нареждат на първите места в света по надеждност и ефективност. Всички продукти са маркирани със знак      и са сертифицирани в съответствие с изискванията и на специфичните местни разпоредби. Над 50% от произвежданата от "ЕЛДОМИНВЕСТ" продукция е предназначена за износ в страните от ЕС, Близкия Изток и САЩ. На тези пазари фирмените продукти се радват на добро търсене, заради надеждността, поддържаното високо качество и атрактивен външен вид. Това са основни приоритети, залегнали твърдо в политиката на компанията. Всяка година "ЕЛДОМИНВЕСТ" представя новите си продукти на най-престижните международни изложения в областта на отоплителната техника, ISH във Франкфурт и MCE в Милано.
Сравнение на продукти