ALCA PLAST

ALCA PLAST Изображение

Alcaplast е основана през 1998 г. като чешки семеен бизнес. В момента има 11 дъщерни дружества в чужбина и изнася в повече от 70 страни. Alcaplast е най- големият производител на санитарни системи в Централна и Източна Европа. С площ над 60 000 м2 се произвеждат повече от 600 продукта - механизми, сифони, системи за вграждане, подови сифони, тоалетни седалки и други продукти.

Alcaplast се разширява бързо благодарение на висококачествените и атрактивни премиум продукти на Alca, които компанията е проектирала и е получила редица награди. Наградата Red Dot 2014 за колекцията бутони FLAT както и iF Design Award 2018 за сензорните NIGHT LIGHT.

За трети пореден път компанията защити позицията си сред 100-те най- успешни чешки компании в чешката класация 100 Bes tcompetition. През 2019 г. собствениците на Alcaplast - съпругът и съпругата Радка Прокопова и Франтишек Фабичович - спечелиха престижната награда EY Entrepreneur на годината 2018 в Чешката република.

Продуктите на Alcaplast се използват както в нови конструкции, така и при ремонти. Техническите експерти на Alcaplast подчертават надеждността на всички продукти. Всички те са тествани за качество преди да напуснат фабриката в Breclav.

Целта на Alcaplast е да създаде продукти, които работят надеждно, отговарят на изискванията на клиентите и подобряват качеството на живот.

Alcaplast е част от партньорите на Асоциацията на професионалните търговци на едро.

Категории

Производители

Размер
Цвят

Вид

Ценови диапазон

ALCA PLAST

Alcaplast е основана през 1998 г. като чешки семеен бизнес. В момента има 11 дъщерни дружества в чужбина и изнася в повече от 70 страни. Alcaplast е най- големият производител на санитарни системи в Централна и Източна Европа. С площ над 60 000 м2 се произвеждат повече от 600 продукта - механизми, сифони, системи за вграждане, подови сифони, тоалетни седалки и други продукти. Alcaplast се разширява бързо благодарение на висококачествените и атрактивни премиум продукти на Alca, които компанията е проектирала и е получила редица награди. Наградата Red Dot 2014 за колекцията бутони FLAT както и iF Design Award 2018 за сензорните NIGHT LIGHT. За трети пореден път компанията защити позицията си сред 100-те най- успешни чешки компании в чешката класация 100 Bes tcompetition. През 2019 г. собствениците на Alcaplast - съпругът и съпругата Радка Прокопова и Франтишек Фабичович - спечелиха престижната награда EY Entrepreneur на годината 2018 в Чешката република. Продуктите на Alcaplast се използват както в нови конструкции, така и при ремонти. Техническите експерти на Alcaplast подчертават надеждността на всички продукти. Всички те са тествани за качество преди да напуснат фабриката в Breclav. Целта на Alcaplast е да създаде продукти, които работят надеждно, отговарят на изискванията на клиентите и подобряват качеството на живот. Alcaplast е част от партньорите на Асоциацията на професионалните търговци на едро.
Сравнение на продукти