Блог

"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води 11.03.2022 10:01:25

"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води

"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води Silere на Valsir. Гамата се състои от тръби с дължини между 150 mm и 3000 mm и се характеризира с богат избор от фитинги и аксесоари, които позволяват създаването на разнообразни системни конфигурации. В нея са включени диаметри от 58 mm и 78 mm за изграждане на етажни разклонения до диаметри 135 mm и 160 mm за канализационни колектори.

Тези специфични размери на тръбите се дължат на голямата дебелина на стената и необходимостта от достатъчен проход на отвора. Благодарение на специалните свързващи и преходни фитинги е възможно системата Silere да се свърже към други системи за отвеждане, изработени от различни материали.

Гамата е допълнена с аксесоари за свързване към такива системи, произведени от Valsir, и тръбни скоби с антивибрационна гума за намаляване на вибрациите.

Повърхностният монтаж на тръби изисква използването на подходящи скоби, които трябва да издържат на теглото на тръбата, теглото на отпадъчните води и силите, които се генерират при разширяване и свиване. По отношение на избрания тип скоби трябва да се осигурят така наречените водещи точки и фиксирани точки (или точки за закрепване на тръбата). Ако е необходимо да се намали шума, трябва да се използват шумопонижаващи скоби с антивибрационна гума.

В случай че канализационната системата  е изградена с помощта на Triplus или Silere, използването на шумоизолиращи тръбни скоби е от съществено значение.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини - BMAG

"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води

"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води

"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води Silere на Valsir. Гамата се състои от тръби с дължини между 150 mm и 3000 mm и се характ "Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води Silere на Valsir. Гамата се състои от тръби с дължини между 150 mm и 3000 mm и се характ 2022-06-06T15:49:50+02:00 "Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води

<p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 14px;">"Юроком 2000"ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води <a href="https://water-bulgaria.com/product/343-obezshumena-kanalizacionna-sistema-silere-na-valsir?fbclid=IwAR0ScIy521RRhqm4y4Byd44YaaLoGCXIqdyT0civTG_Kam5PKihr4NQlmpA">Silere на Valsir.</a> Гамата се състои от тръби с дължини между 150 mm и 3000 mm и се характеризира с богат избор от фитинги и аксесоари, които позволяват създаването на разнообразни системни конфигурации. В нея са включени диаметри от 58 mm и 78 mm за изграждане на етажни разклонения до диаметри 135 mm и 160 mm за канализационни колектори.</span></p> <div class="section bordertop px-3 py-2 mb-3 animated fadeIn bg-white">Тези специфични размери на тръбите се дължат на голямата дебелина на стената и необходимостта от достатъчен проход на отвора. Благодарение на специалните свързващи и преходни фитинги е възможно системата Silere да се свърже към други системи за отвеждане, изработени от различни материали. <p class="text-alignjustify">Гамата е допълнена с аксесоари за свързване към такива системи, произведени от <a href="https://water-bulgaria.com/product/343-obezshumena-kanalizacionna-sistema-silere-na-valsir?fbclid=IwAR0ScIy521RRhqm4y4Byd44YaaLoGCXIqdyT0civTG_Kam5PKihr4NQlmpA">Valsir</a>, и тръбни скоби с антивибрационна гума за намаляване на вибрациите.</p> <p class="text-alignjustify">Повърхностният монтаж на тръби изисква използването на подходящи скоби, които трябва да издържат на теглото на тръбата, теглото на отпадъчните води и силите, които се генерират при разширяване и свиване. По отношение на избрания тип скоби трябва да се осигурят така наречените водещи точки и фиксирани точки (или точки за закрепване на тръбата). Ако е необходимо да се намали шума, трябва да се използват шумопонижаващи скоби с антивибрационна гума.</p> <p class="text-alignjustify">В случай че канализационната системата&nbsp; е изградена с помощта на Triplus или Silere, използването на шумоизолиращи тръбни скоби е от съществено значение.</p> </div>

Сравнение на продукти