Блог

Тръби и фитинги за външна канализация 06.06.2022 15:27:47

Тръби и фитинги за външна канализация

ТРЪБИ И ФИТИНГИ ЗА ВЪНШНА КАНАЛИЗАЦИЯ KONTI KAN PPHM ОТ "ЮРОКОМ 2000"

"ЮРОКОМ 2000"ООД представя тръбите Konti Kan PP HM, предназначени за широк спектър от приложения за безнапорно подземно отводняване, канализация и дренаж.

Те се произвеждат по иновативна технология, която допринася за решаване на проблемите, свързани с бързо нарастващото население и глобалното затопляне. Konti Hidroplast инвестира много време и средства в разработка и непрекъснато усъвършенстване на висококачествени, гофрирани полипропиленови тръби с ниско тегло, голяма здравина и много лесен монтаж.

Профилираната външна стена на продуктите осигурява висока периферна коравина от 16KN/m2 (SN16). Гладката вътрешна повърхност на стената позволява перфектни хидравлични параметри. С иновативната технология за подсилени пластмасови тръбни съединения в най-важните и критични точки се гарантира изключителна дълготрайна устойчивост и херметичност. Тръбите са свързани с PP муфи.

Основни характеристики:

  • Отлични хидравлични свойства
  • Отлична устойчивост на  замърсена вода и такава с агресивен характер 
  • Добра устойчивост на механични движения на почвата
  • 100% рециклируеми
  • Възможност за съединяване с конвенционални фитинги
  • Възможност за заваряване

Технически параметри

  • Цвят: външен цвят – черен; цвят на вътрешния слой – тюркоаз. (Възможна е изработка по заявка и на тръби в други, разрешени от стандарта цветове.)
  • Диапазон на размерите: ID 100 до ID 1200
  • Класове: SN4, SN8, SN10, SN12 и SN16
  • Дължина: стандартна – 6 m и 12 m 
  • Произведени в съответствие с EN 13476-3
  • Притежават всички необходими сертификати, изисквани от законодателството на РБългария, включително "Знак за качество на БАВ".

Предимства

  • Висока повърхностна якост и коравинаВисока устойчивост на пукнатини в резултат от механични натоварванияВисока химическа устойчивост
  • Висока температурна устойчивост до 85⁰C

Повече информация: ТУК

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини - BMAG

Тръби и фитинги за външна канализация

Тръби и фитинги за външна канализация - BMAG

ТРЪБИ И ФИТИНГИ ЗА ВЪНШНА КАНАЛИЗАЦИЯ KONTI KAN PPHM ОТ "ЮРОКОМ 2000""ЮРОКОМ 2000"ООД представя тръбите Konti Kan PP HM, предназначени за широк спектър от ТРЪБИ И ФИТИНГИ ЗА ВЪНШНА КАНАЛИЗАЦИЯ KONTI KAN PPHM ОТ "ЮРОКОМ 2000""ЮРОКОМ 2000"ООД представя тръбите Konti Kan PP HM, предназначени за широк спектър от 2022-06-06T15:50:19+02:00 Тръби и фитинги за външна канализация

<p class="text-alignjustify"><strong>ТРЪБИ И ФИТИНГИ ЗА ВЪНШНА КАНАЛИЗАЦИЯ KONTI KAN PPHM ОТ "ЮРОКОМ 2000"</strong></p> <p class="text-alignjustify">"ЮРОКОМ 2000"ООД представя тръбите Konti Kan PP HM, предназначени за широк спектър от приложения за безнапорно подземно отводняване, канализация и дренаж.</p> <p class="text-alignjustify">Те се произвеждат по иновативна технология, която допринася за решаване на проблемите, свързани с бързо нарастващото население и глобалното затопляне. Konti Hidroplast инвестира много време и средства в разработка и непрекъснато усъвършенстване на висококачествени, гофрирани полипропиленови тръби с ниско тегло, голяма здравина и много лесен монтаж.</p> <p class="text-alignjustify">Профилираната външна стена на продуктите осигурява висока периферна коравина от 16KN/m2 (SN16). Гладката вътрешна повърхност на стената позволява перфектни хидравлични параметри. С иновативната технология за подсилени пластмасови тръбни съединения в най-важните и критични точки се гарантира изключителна дълготрайна устойчивост и херметичност. Тръбите са свързани с PP муфи.</p> <p class="text-alignjustify"><strong>Основни характеристики:</strong></p> <ul class="text-alignjustify"> <li>Отлични хидравлични свойства</li> <li>Отлична устойчивост на &nbsp;замърсена вода и такава с агресивен характер&nbsp;</li> <li>Добра устойчивост на механични движения на почвата</li> <li>100% рециклируеми</li> <li>Възможност за съединяване с конвенционални фитинги</li> <li>Възможност за заваряване</li> </ul> <p class="text-alignjustify"><strong>Технически параметри</strong></p> <ul class="text-alignjustify"> <li>Цвят: външен цвят &ndash; черен; цвят на вътрешния слой &ndash; тюркоаз. (Възможна е изработка по заявка и на тръби в други, разрешени от стандарта цветове.)</li> <li>Диапазон на размерите: ID 100 до ID 1200</li> <li>Класове: SN4, SN8, SN10, SN12 и SN16</li> <li>Дължина: стандартна &ndash; 6 m и 12 m&nbsp;</li> <li>Произведени в съответствие с EN 13476-3</li> <li>Притежават всички необходими сертификати, изисквани от законодателството на РБългария, включително "Знак за качество на БАВ".</li> </ul> <p class="text-alignjustify"><strong>Предимства</strong></p> <ul> <li class="text-alignjustify">Висока повърхностна якост и коравинаВисока устойчивост на пукнатини в резултат от механични натоварванияВисока химическа устойчивост</li> <li class="text-alignjustify">Висока температурна устойчивост до 85⁰C</li> </ul> <p>Повече информация: <a href="https://www.eurocom2000.net/produktov-katalog/produktovi-grupi/sistemi-kanalizacziya/gofrirani-trbi-i-fitigi-za-kanalizacziya/pphm-pipes">ТУК</a></p>

Сравнение на продукти